Om os

Tandlæge

Claus har været ejer af klinikken siden 1997 og er bidt af en gal tandlæge. Bruger frygteligt meget tid på at blive klogere på de bedst mulige behandlinger.

I fritiden er han guitarist i den lokalt kendte trio “Nu Med Hund” – og forsøger at finde tid til at at fluefiske, cykle, dykke, nyde god kunst, teater, etc. Og forsøger at klemme samvær med sin Dorthe, børn og barnebarn ind. Der er heldigvis plads til – hver dag – at lave god mad til Dorthe og ham selv.

Tandplejer

Linda Abild Andersen

+45 12 12 34 34

Tandplejer

Linette Henriksen

+45 12 12 34 34

Klinikassistent

Lone
Sørensen

+45 12 12 34 34

Klinikassistent

Nina Bruun Nielsen

+45 12 12 34 34

Kirurg

Tandlæge Claus Dønvang er videreuddannet på the Dawson Academy i England og USA.

Han har – som én af de få danske tandlæger – modtaget THE CONCEPT OF COMPLETE DENTISTRY AWARD. Det handler om komplet tandpleje – samspillet mellem alle faktorer, som spiller ind. Det sætter os i stand til at håndtere både almindeligt vedligehold og komplicerede situationer.

Tandplejer

Linette Henriksen

Linette har været hos os siden 2002. Hun må kunne lide at være her, for hun har kørt fra Hadsten hver morgen i mange år. Nu bor hun i Randers med sin mand, Ole og datter – sønnen er flyttet hjemmefra.

Hun elsker at være sammen med venner og familie, og så cykler hun omegnen tynd med sin Ole.

Tandplejer

Linda Abild Andersen

Linda har været hos os siden 1999. Mange Ardenbørn kender hende, for hun arbejder også i børnetandplejen i Hobro og Hadsund.

Når hun ikke er i klinikken, sejler hun med sin mand eller nyder tilværelsen i sommerhuset.

Klinikassistent

Nina Bruun Nielsen

Nina har været her siden 2019 og er her 3 timer om dagen. Hun passer receptionen med sit glade smil, imødekommenhed og kompetence.

Hun er bidt af kreativt papirarbejde og laver både fødselsdagskort, smukke æsker – og lækre kager til os.

Klinikassistent

Lone Sørensen

Lone har været i klinikken siden 1998. Hun er krumtappen, hvorom alting drejer sig. Hun kender næsten alle i byen – og alle kender Lone.

Når hun ikke er i klinikken, nyder hun samværet med alle sine børn og børnebørn. Eller hun passer huset, haven og landbruget sammen med sin mand, Svend.

Kirug

Steffen Lund

Er én af landets mest erfarne kirurger inden for sit felt og i hvert fald den mest omhyggelige! Tilligemed den rareste. Hans hustru, Birthe,  er hans klinikassistent og uundværlige partner. Sammen giver de dig den bedst tænkelige, kirurgiske behandling – her i huset. De er hos os et par gange om måneden og hjælper med implantatbehandling, rodspidsoperationer, vanskelige visdomstænder osv.

Vi er stolte over og glade for at kunne tilbyde hans ydelser i Arden Tandlægehus.