Vidensmæssigt og
teknologisk i front

Det har altid været vigtigt for os at kunne tilbyde det absolut bedste. 

Det kræver både videreuddannelse og moderne teknik.

Vi hviler ikke på laurbærrene! Vi bestræber os på altid at være opdaterede med både viden og teknologi.

Naturlige tænder

Det er målet for alt, hvad vi gør. Det er udgangspunktet. 

Vi kan sagtens lave Holywood-smil; men måske er naturlige tænder “på en god dag” en bedre løsning. Naturlige tænder er ikke køleskabshvide! De er typisk en anelse gullige ved tandkødet og bliver gradvist mere hvide og gennemsigtige ved skærekanten. Måske er der lidt gennemsigtighed og lidt diskrete farveeffekter. Alt det, som gør, at tænderne ser naturlige ud. 

Med alderen ændrer tænderne udseende, og det er naturligt. Men de kan jo godt se ældre ud, end de behøver. Vi kan godt få dig til at se 10, 20 eller 30 år yngre ud, uden at du kommer til at ligne en, der har “fået lavet nye, hvide tænder”.

Bite - FX

er krystalklare animationer/film, som viser komplicerede forhold, så alle kan forstå det. BiteFX gør det nemt at forklare, hvad et godt sammenbid er. Og ikke mindst, hvad et problematisk sammenbid er – og hvorfor. Vi bruger BiteFX dagligt. Så forstår vores patienter, hvad vi snakker om.

T - Scan

er en digital bidanalysator. Et langt ord, som dækker over, at vi med den kan se, hvilke tænder, der bider først og hårdest sammen. Så bliver det pludselig helt klart, hvad problemet er.

T-scan gør det muligt at se helt præcist, hvilke tænder, der har behov for justering af faconen.

3D - røntgen

også kaldet CBCT. Det er en CT-scanning, som kan vise os kæbeled, tænder, betændelser, kæbehuler osv. i 3D. Så kan vi diagnosticere kæbeled med smerter, kæbehuleproblemer, muligheder for implantatbehandling osv., osv. Et uundværligt værktøj for det, vi gør i klinikken.